Streeknieuws

Door sneeuw een sprookjesachtige Lichtjesavond op Heiderust Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Met de sneeuw die vrijdagavond viel kreeg de Lichtjesavond op begraafplaats Heiderust in Rheden een sprookjesachtige sfeer. De avond trok honderden bezoekers.

Tijdens de Lichtjesavond konden bezoekers hun dierbaren herdenken door een kaarsje bij het graf te plaatsen. De begraafplaats was verlicht met honderden vuurpotten, maar ook de bomen waren verlicht. Bij de ingang konden bezoekers een kaars meenemen om op een graf te plaatsen.

Op het heuvelachtige terrein waren de klanken van midwinterhoornblazers te horen. In de aula speelde het dameskoor Colours uit Westervoort. Verder werd er koffie of glühwein geschonken.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten