Kerken verzamelen boodschappen in voor Actie Kersttas

Foto: Pixabay

RHEDEN – Diverse kerken in de gemeenten Rheden en Rozendaal verzamelen dit weekend weer boodschappen in ten behoeve van de jaarlijkse Actie Kersttas.

Nederland behoort tot de rijkste landen ter wereld. Toch zijn er in ons land nog veel mensen die op of rond de armoedegrens leven. De Voedselbanken helpen velen met een wekelijks voedselpakket en veel supermarkten hebben in deze periode van het jaar acties ten behoeve van de Voedselbank.

U kunt uw boodschappen inleveren in Dieren in de Emmaüskerk en in de Ontmoetingkerk. De Diaconie van de Protestantse Gemeente Rheden doet mee aan de Actie Kersttas in de vorm van tegoedbonnen. Deze kunnen naar eigen keuze in de plaatselijke supermarkten besteed worden. Wie niet in staat is om een bijdrage in natura te geven kan ook een financiële bijdrage geven.