Verenigingen

Klankbordgroep Radar voor inwoners Rheden bereikbaar

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Vanaf deze maand is in de dorpen van de gemeente Rheden de Klankbordgroep van Radar Uitvoering Oost bereikbaar. Op de website van Radar stellen de leden zich per dorp kort voor. De Klankbordgroep is bereikbaar via www.radaruitvoering.nl.

Hebt u een wens, initiatief of andere suggestie om uw dorp, wijk of buurt leuker, veiliger en leefbaarder te maken? Ziet u een knelpunt waar u of uw buurt last van heeft? Dan kunt u daarmee ook de Klankbordgroep benaderen.

De acht leden van de Klankbordgroep brengen gevraagd en ongevraagd advies uit aan Radar Uitvoering Oost.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten