Verenigingen

Kerstconcerten in RK Kerk in De Steeg

Foto: Pixabay

DE STEEEG – Binnenkort vinden weer op vele plaatsen in de regio kerstconcerten plaats. Ook in De Steeg worden op vrijdag 15 december en zaterdag 16 december sfeervolle concerten georganiseerd.

Voor het concert op 15 december werken het koor ‘Lief en Leed’ en muziekvereniging Excelsior samen om een aantal bijzondere stukken uit te voeren in de voormalige RK Kerk. Het concert start om 20.00 uur. Voorafgaand aan dit concert kan iedereen vanaf 18.30 uur aanschuiven voor een kopje soep.

Zaterdag 16 december staat in het teken van het traditionele optreden van het Thomassen mannenkoor. Dit concert start ook om 20.00 met inloop vanaf 19.30 uur.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten