Verenigingen

Studio26 organiseert workshop tijdens stakingsdag

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

VELP – Studio26 in Velp organiseert een creatieve workshopdag voor kinderen voor 25 euro die niet naar school kunnen op dinsdag 12 december. Op deze dag leggen basisschoolleraren wederom het werk neer.

Voor ouders met kinderen op de basisschool natuurlijk erg onhandig. Net als tijdens de staking op 5 oktober jl. organiseert Studio26 in Velp op deze dag een creatieve workshopdag van 8.15 tot 15:30 uur voor kinderen die niet naar school kunnen.

Tijdens deze dag krijgen de kinderen onder andere toneel-, dans- en circusles. De dag is voor basisschoolkinderen vanaf 6 jaar. Lid zijn van Studio26 is niet nodig. Kijk voor meer informatie op Studio26.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten