Streeknieuws

Veel wegen richting Posbank dicht door sneeuw

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Veel wegen op de Posbank bij Rheden zijn sinds zaterdagochtend dicht door de sneeuwval. Alleen via De Steeg is het natuurgebied nog per auto bereikbaar.

Op de heuvels is een flink pak sneeuw gevallen. De weg vanaf De Steeg naar het Posbank monument en paviljoen is begaanbaar. ‘De overige toegangswegen naar boven zijn vanwege de hoeveelheid sneeuw en doorhangende takken afgesloten’, aldus de gemeente.

Ook met de auto naar het Rozendaalse Veld om de hond uit te laten kan niet. De Transferiums, bezoekerscentra, bedrijven en overige parkeerplaatsen aan de voet van de Posbank zijn wel bereikbaar. Van daaruit is het wel mogelijk om wandelend over de Posbank te lopen.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten