Streeknieuws

Automobilist overleden na botsing trein in Velp

Foto: Martin de Jongh

VELP – Op de spoorwegovergang bij de Noordlaan in Velp is zondagmiddag een trein op een auto gebotst. In de auto zaten drie personen. De bestuurder van de auto raakte gewond en is later in het ziekenhuis overleden, meldt de politie.

Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. Mogelijk heeft sneeuw een rol gespeeld.

Door de klap is er een ravage ontstaan op de spoorwegovergang. Het treinverkeer tussen Arnhem en Zutphen was urenlang ontregeld.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten