Verenigingen

Eerste exemplaar ‘De Geërfden van Velp voor burgemeester

Foto: Gemeente Rheden

VELP – Op vrijdag 15 december verschijnt het boek ‘De Geërfden van Velp, een eeuwenoud instituut in een moderne samenleving’. Iedere eigenaar van onroerend goed in Velp is Geërfde. Namens de Geërfden beheert de een commissie de bezittingen die de Geërfden hebben.

Het eerste exemplaar van het nieuwe boek wordt uitgereikt aan burgemeester Petra van Wingerden-Boers, vijf dagen vóór haar officiële afscheid. Het tweede exemplaar is voor journalist en schrijver John Jansen van Galen, die een korte voordracht houdt over de Geërfden van Velp.

Deze boekpresentatie vindt plaats in Boekhandel Jansen & De Feijter in de Emmastraat in Velp en begint om 19:00 uur. Het boek kost 14,50 euro.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten