Verenigingen

Studio26 organiseert kerstspecial voor kleintjes

Foto: Gerrit Bakker / Studio26

VELP – Studio26 in Velp organiseert een kersteditie van ‘muziek op schoot’. Deze muzieklessen zijn voor kinderen van 1 tot 3 jaar en hun ouders. In twee lessen die helemaal in het teken staan van kerst gaan ouder en kind samen muziek maken.

In de lessen bij Studio26 maken de kinderen al jong kennis met diverse klanken, ritmes en kleine instrumentjes. In de veilige omgeving van de ouder wordt op speelse wijze een muzikaal gevoel ontwikkeld.

De speciale kerst lessen zijn op dinsdag 12 en 19 december (groep A) van 09:00 tot 09:45 uur of woensdag 13 en 20 december (groep B) van 9:00-9:45 uur. Ouder en kind kunnen zich los inschrijven op deze speciale kerst lessen op Studio26.nl. De twee lessen aan de Larensteinselaan 26 in Velp kosten samen 15,- euro.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten