Verenigingen

Cabaret doorbreekt taboe op angst en depressie

Foto: Theothorne

DIEREN – De afgelopen twee seizoenen trok cabaretier Marjolijn van Kooten samen met psychiater Bram Bakker langs de theaters met de voorstelling ‘Geen paniek’, die ging over angst en depressie. Voor het eerste gaven Nederlandse theaters psychische ziekte een podium.

Marjolijn heeft met haar psychiatrisch cabaret een heel nieuwe doelgroep aangeboord. Ze is nu terug met een andere voorstelling. In de nieuwe show ‘Ik zie de bui al hangen’ gaat ze verder met waar ze in ‘Geen paniek’ gebleven is.

Deze voorstelling is op zaterdag 16 december om 20.00 uur te zien in Theater RhederArt in schouwburg Theothorne in Dieren. Kaarten reserveren kan via Rhederart.nl.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten