Streeknieuws

Problemen met inzamelen afval en papier in Velp door sneeuw

Foto: Martin de Jongh

VELP – Door de sneeuw was het maandag in Velp niet mogelijk om papier in te zamelen. Ook het GFT en PMD afval moest maandag worden gestaakt.

Donderdag wordt er in Velp wel papier opgehaald. Papiercontainers die afgelopen zaterdag geleegd zouden worden, worden dinsdag geleegd. Inwoners kunnen de container uiterlijk om 07.30 uur aan de weg zetten, aldus de gemeente.

Woensdag wordt het GFT en PMD wel opgehaald. Ook deze containers kunnen vanaf 07.30 uur aan de weg gezet worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten