Streeknieuws

Politie plukt fietser van Velperbroekcircuit

Foto: politie

ARNHEM – De politie in Arnhem heeft donderdagavond laat een fietser van de weg gehaald. De pedaleur was het Velperbroekcircuit overgestoken. En dat is een levensgevaarlijke en verboden plek voor fietsers.

Agenten die waren gewaarschuwd konden de fietser rond 23.45 uur tot stoppen dwingen. Vervolgens gingen ze met deze persoon het gesprek aan. Of er een bekeuring is uitgedeeld en of de fietser werd meegenomen, is niet bekend.

De fiets ging wel mee in een politiebusje.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten