Verenigingen

Zondag Kerstconcert in de Kerk van Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – De Vrienden van de Kerk in Rozendaal hebben een kerstconcert georganiseerd. Op zondag 17 december om 15.30 uur treedt in de Kerk van Rozendaal het Barokensemble La Soranza op. Zij brengen kerstmuziek uit de vroege barok.

Het Barokensemble La Soranza is opgericht door 5 musici. Het ensemble beschikt over (kopieën) van historische instrumenten, zoals verschillende soorten blokfluiten, de cello en het klavecimbel.

Na afloop is er de traditionele “meet and greet” in de Serre. Het volledige programma staat op : www.dekerkvanrozendaal.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten