Streeknieuws

Veerpontje Dieren-Olburgen uit de vaart

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – De veerpont tussen Dieren en Olburgen gaat vanaf zaterdag tijdelijk uit de vaart. De komende tijd zal de veerpont niet varen door hoog water.

Het is nog niet bekend wanneer de veerpont weer gaat varen. Met name scholieren maken gebruik van de veerpont en die moeten nu een stuk langer fietsen.

Op de website Veerpont-dieren.nl staat de tijden vermeld wanneer de pont normaal vaart.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten