Streeknieuws

Vernielingen in de Heeckerensstraat in Velp

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Onbekenden hebben afgelopen eerder deze week een bankje en een prullenbak vernield op de Heeckerensstraat in Velp. Tevens ontdekte men dat er een boompje was vernield. Door signalen uit de buurt vermoed de politie dat jongeren hiervoor verantwoordelijk zijn geweest.

Het bankje werd met betonnen borging / voet uit de grond getrokken en vervolgens op de weg geplaatst. In het verleden zijn er soortgelijke vernielingen gepleegd op deze locatie.

Weet u wie er betrokken was bij deze vernielingen? Of heeft u andere informatie? Deel dit dan met de politie via 0900 – 8844.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten