Carnavalsoptocht Rheden reikt extra prijzen uit

Foto: Wil van Zummeren

RHEDEN – Tijdens de carnavalsoptocht in Rheden op 11 februari 2018 worden naast de traditionele prijzen ook een tweetal nieuwe prijzen geïntroduceerd: de aanmoedigingsprijs en de beloning voor het invullen van de publieksprijs.

De aanmoedigingsprijs wordt uitgereikt aan een deelnemer die geen andere prijzen heeft gewonnen, maar waarvan de optochtcommissie vindt dat zij toch een prijs verdient. Aanleiding hiervoor kan divers zijn.

Het stemmen voor de publieksprijs wordt ook aantrekkelijker: Onder de invullers wordt een winnaar getrokken bij de prijsuitreiking op het Meester B. van Leeuwenplein. Voorwaarde is wel dat de winnaar direct de prijs in ontvangst neemt. Aanmelden voor de carnavalsoptocht Rheden kan nog steeds via www.cvdeheiknuuters.nl.