Verenigingen

Kerstshow Vuile Huichelaar weer in het theater

Foto: Theothorne

DIEREN – De dames van Vuile Huichelaar hebben al 9 jaar succes met hun cabaret en meezingvoorstellingen. Deze winter brengen Saskia van Zutphen en Paulette Willemse weer een kerstshow die garant staat voor een voorstelling vol cabaret, komedie, karaoke en natuurlijk de leukste meezing liedjes.

De dames vertellen het Kerstverhaal op geheel eigen wijze. Door middel van uiteenlopende typetjes, herkenbare sketches en hilarische video’s komen diverse aspecten van de feestdagen aan bod.

De voorstelling is te zien op vrijdag 22 december in Theater RhederArt in Schouwburg Theothorne in Dieren vanaf 20.00 uur. Kijk voor meer info op www.rhederart.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten