CDA Rheden kiest voor duo-lijsttrekkerschap

Bert de Lange en Monique Reinders. Foto: CDA Rheden

DE STEEG – Het CDA in Rheden heeft gekozen voor twee lijsttrekkers voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Het gaat om Monique Reinders en Bert de Lange. Beiden maken deel uit van de huidige CDA-fractie.

‘Bert en ik hebben de afgelopen jaren al heel goed samen gewerkt in de CDA-fractie. Ik verheug me erop om nu samen de kar te trekken voor de komende gemeenteraadsverkiezingen’, aldus Monique Reinders.

De CDA lijst vertegenwoordigt een mix van ervaring en vernieuwing. Zo staat zittend raadslid Tanco Frijlink uit Velp op nummer 3 en is plek 4 voor nieuwkomer Cyril Weijers uit Dieren. Op plek 5 en 6 staan Peter-Paul Geelen uit Dieren en Herman Boesveld uit Ellecom. ‘We gaan de verkiezingen in met een goed team’, aldus Bert de Lange.