Verenigingen

In gesprek met Jan Siebelink over De Buurjongen

Foto: Sasha de Boer

VELP – De Velpse schrijver Jan Siebelink is vrijdagavond (22 december) te gast bij boekhandel Jansen. Boekhandelaar Walter Jansen zal vanaf 20.00 uur in gesprek gaan met de bestsellerauteur over zijn laatste roman ‘De buurjongen‘. Het publiek krijgt natuurlijk ook de gelegenheid vragen te stellen en het boek te laten signeren.

Jan Siebelink groeide op in een streng godsdienstig christelijk gezin. Hij werd leraar Nederlands en Frans en studeerde in zijn vrije tijd Franse taal- en letterkunde. Naast zijn leraarsbaan begon hij te schrijven en bracht hij een aantal romans en verhalen voort.

In het veelbesproken boek ‘Knielen op een bed violen‘ vertelt Siebelink over de godsdienstige kring waar zijn vader toe behoorde en hoe hij daar zelf bij betrokken werd. Van ‘Knielen op een bed violen’ werden meer dan 700.000 exemplaren verkocht. Kijk voor meer info op Eenpassievoorboeken.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten