Verenigingen

650 duurzame kinderwensen bij Natuurmonumenten in Rheden

Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Tot 15 januari zijn ze te bezichtigen in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten in Rheden. Alle 650 wensen en kleurplaten van de Rhedense jeugd voor een duurzame wereld.

Een jury onder leiding van wethouder Nicole Olland heeft vier winnaars uitgekozen uit de duurzame kinderwensen. Anke (Roncallischool) won de prijs voor de mooiste wens.

Zij schreef op: “Afval scheiden en recyclen doen we al, maar het zou leuk zijn als er meer bankjes en spullen te vinden zijn die zijn gerecycled.” Gemeente Rheden brengt haar wens in vervulling.

De tentoonstelling is te bezichtigen in de Dassenburchtzaal van bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden aan de Heuvenseweg. Het centrum is geopend, van dinsdag tot en met zondag, van 10 tot 17 uur. Entree is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten