Verenigingen

Lions club verzamelt Douwe Egberts-punten voor Voedselbank

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – De Lions club Rheden organiseert deze maand de zogenaamde DE-actie. Dit is een inzamelactie van Douwe Egberts-punten t.b.v. de Voedselbank in Rheden. Koffie is een product dat nauwelijks aan de Voedselbank wordt aangeboden.

De Lions Club  heeft een inzameldoos voor DE-punten bij de balie van het gemeentehuis in Rozendaal geplaatst.

Voor elke 500 punten geeft DE een pak koffie cadeau aan de Voedselbank. In 2014, 2015 en 2016 zijn door een soortgelijke actie ruim duizend pakken DE Roodband aan de Voedsel-bank geschonken.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten