Streeknieuws

De Top 100 van 2017 zondag op Studio Rheden

Foto: Studio Rheden

RHEDEN – Studio Rheden zet op zondag 24 december alles op een rijtje. Dan presenteert Studio Rheden tussen 09.00 en 17.00 uur ‘De Top 100 van 2017‘. Dit is een lijst met de 100 populairste platen die het afgelopen jaar op Studio Rheden te horen waren.

De Top 100 van 2017‘ wordt gepresenteerd door Robert Goeli (9 – 11 uur), Daniël Ceelen-Blokker (11 – 13 uur), Quincy Gijsbertsen (13 – 15 uur) en Michiel de Winter (15 – 17 uur).

Maar wie staat er op nummer 1? Is dat Ed Sheeran, Chef’Special, Axwell / Ingrosso, Lucas & Steve, P!nk of Dua Lipa. Luister zondag 24 december naar de ‘Top 100 van 2017‘ bij studio Rheden. En natuurlijk vergeten we de kerstmuziek niet.

Foto: Studio Rheden / Robert Goeli

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten