Verenigingen

Wandeltocht langs pannenkoekenhuis Carolinahoeve

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN- Na de kerst even lekker uitwaaien. Dat kan donderdag (28 december) van 10.00 tot 16.00 uur met de boswachter door het glooiende landschap van Nationaal Park Veluwezoom.

Deze wandeling voor volwassenen start en eindigt bij Bezoekerscentrum Veluwezoom en gaat langs pannenkoekenhuis Carolinahoeve, waar snert met roggebrood en spek klaar staat. De kosten zijn 18,- voor leden en € 23,- voor niet-leden.

Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten. De wandeling begint bij bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden aan de Heuvenseweg. Aanmelden kan op www.natuurmonumenten.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten