Streeknieuws

Veerpontje Dieren-Olburgen vaart weer

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – De veerpont tussen Dieren en Olburgen vaart sinds vrijdagochtend weer. Door hoogwater was de veerpont sinds vorige week zaterdag uit de vaart.

Met name scholieren maken gebruik van de veerpont en die moesten een stuk langer fietsen. De veerbaas meldt dat vrijdagochtend sinds  06.30 uur er weer gevaren kan worden.

Op de website veerpont-dieren.nl staan de tijden wanneer de pont vaart.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten