Streeknieuws

Opnieuw ruit van bushokje in Velp ingeslagen

Foto: Studio Rheden

VELP – In Velp is opnieuw een bushokje vernield. Dit keer was het raak op de Arnhemsestraatweg. Met een baksteen werden een ruit van het net geplaatste bushokje vernield. 

De vernielingen hebben plaatsgevonden in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het is niet de eerste keer in Velp. De laatste tijd worden vaker ruiten van bushokjes aan diggelen geslagen.

De politie zoekt getuigen van de vernielingen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten