Verenigingen

Stevige winterwandeling met snert over de Veluwe

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – Op 28 december wordt er een leuke wandeling georganiseerd van 10.00 tot 16.00 uur door Nationaal Park Veluwezoom. Deze wandeling voor volwassenen start en eindigt bij Bezoekerscentrum Veluwezoom.

De wandeling wordt geleid door een boswachter van Nationaal Park Veluwezoom en gaat langs pannenkoekenhuis de Carolinahoeve, waar een kop snert met roggebrood en spek voor iedereen klaar staat.

De wandeling duurt ruim drie uur. Door hoogteverschillen is deze wandeling alleen geschikt voor de echte wandelaars. De kosten zijn 18,- voor leden en 23,- voor niet-leden. Aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten