Streeknieuws

Auto veroorzaakt meerdere aanrijdingen in Velp

Foto: Studio Rheden

VELP – De politie zoekt de bestuurder van een donkerkleurige Volvo die zaterdag meerdere aanrijdingen veroorzaakte in Velp. Hij vertoonde zeer gevaarlijk rijgedrag, meldt de politie.

De bestuurder reed tussen 18:00 uur en 18:30 uur vermoedelijk over de Broekstraat, Waterstraat, Reigerstraat , Gruttostraat en Roerdompstraat te Velp. In deze straten zijn verschillende aanrijdingen veroorzaakt.

In de tuin van een woning aan de Talingsingel te Velp reed hij zijn voertuig vast. Daarna liep hij weg. Het voertuig is door de politie in beslag genomen.

De politie is nog op zoek naar de bestuurder. Hij zou rond de 25 jaar zijn met een getinte huidskleur. Hij droeg een zwarte jas. De politie vraagt getuigen te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten