Verenigingen

Vrijdag lichtjestocht door Nationaal Park Veluwezoom

Foto: Pixabay

RHEDEN – Komende vrijdag (29 december) is er een lichtjestocht door Nationaal Park Veluwezoom. De wandeltocht van ongeveer 3 km start vanaf 18.30 uur.

Aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl. Kaartjes zijn te bestellen vanaf 6 euro.

Kinderen kunnen hun eigen lampion meenemen. Na afloop is er warme chocolademelk of alcoholvrije glühwein bij de vuurkorf in bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten