Verenigingen

Taalhuis helpt volwassenen met lezen en schrijven

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Volwassenen die beter willen leren lezen en schrijven kunnen vanaf nu wekelijks terecht in Bibliotheek Velp en Bibliotheek Dieren om te oefenen met de Nederlandse taal.

Aan de hand van de lesmethode ‘Succes’, ontwikkeld door Taal voor het Leven, helpen vrijwilligers Nederlandssprekenden met het verbeteren van hun lees- en schrijfvaardigheden.

De bijeenkomsten vinden iedere dinsdag van 13.00 tot 14.30 plaats in de Bibliotheek Dieren en iedere donderdag van 10.00 tot 11.30 uur in de Bibliotheek Velp. Belangstellenden kunnen zich aanmelden in de bibliotheek. Deelname is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten