Verenigingen

Silversterwandeling IVN Oost-Veluwezoom

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

DE STEEG – IVN Oost Veluwezoom verzorgt op vrijdag 29 december een Silvesterwandeling door de onzalige bossen bij de Steeg. De start is om 13.00 uur op de parkeerplaats de Lappendeken, Diepesteeg / Beekhuizenseweg in De Steeg.

Een stevige wandeling door de Onzalige bossen, bij uitstek het leefgebied van de wilde zwijnen. Wat is in feite de betekenis van “onzalig” en wie of wat was “Silvester”?

De route voert onder andere langs de Haverkist, een voormalig theehuis met een rijke historie. De terugreis gaat langs de Rouwenberg; waar komt deze naam toch vandaan? De gidsen vertellen u er alles over. Aanmelden is niet nodig en deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten