Verenigingen

Rheden op de kaart zoekt vrijwilligers uit Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – De redactie van de website ‘Rozendaal op de kaart’ zoekt met spoed vrijwilligers voor het aanleveren historisch materiaal, het redigeren en op de website plaatsen.

Deze website, die al een jaar bestaat, laat op de kaart monumenten en historisch interessante locaties zien van de dorpen in de gemeenten Rheden en Rozendaal.

De website www.rhedenopdekaart.nl/rozendaal, opgezet met steun van de beide gemeenten, de Oudheidkundige Kring Rheden-Rozendaal en het comité Open Monumentendag, wordt gevuld en onderhouden door vrijwilligers met belangstelling voor cultuurhistorie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten