Verenigingen

Gelderse overlijdensakten 1950 – 1960 online

Foto: Pixabay

ARNHEM – De Gelderse overlijdensakten die ruim vierhonderd vrijwilligers vanaf juni 2017 toegankelijk maakten, staan online. De vrijwilligers, die deelnamen aan het crowdsourcingsproject ‘Met Oprechte Deelneming’, hebben meer dan 100.000 Gelderse overlijdensakten uit de periode 1950 – 1960 geïndexeerd voor het internet.

Deze akten stonden op meer dan 56.000 scans. Het project is in een korte tijd door de vrijwilligers afgerond: in vijf maanden. Dat is veel sneller dan ze hadden verwacht.

Kijk voor meer informatie en de akten op www.geldersarchief.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten