Streeknieuws

Forse schade na brand in clubgebouw in Rheden

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een brand in het voormalig clubgebouw van een duivenvereniging aan de Kanovijver in Rheden heeft vrijdag veel schade aangericht.

Het gebouw was niet meer in gebruik, maar er lagen wel spullen opgeslagen voor een tafeltennisvereniging. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

De brandweer uit Velp en Rheden waren snel ter plaatse en hadden het vuur vrij snel onder controle.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten