Verenigingen

Nieuwjaarsconcert in de Serre van Rozendaal

Foto: Erik Kool

ROZENDAAL – Op 3 januari zullen Melanie Jansen en Hans Eijsackers uit Velp composities spelen van onder meer Mozart, Massenet, Chopin en Kreisler.  Het nieuwjaarsconcert vindt tijdens de inloopochtend plaats in de Serre van Rozendaal.

Melanie Jansen is eerste violiste in Het Gelders Orkest en Hans Eijsackers is concertpianist.

De Serre van Rozendaal is te vinden aan de Kerklaan 15 in Rozendaal. Deze is elke woensdag open van 10.00 tot 12.30 uur. Het concert op 3 januari begint om 10.30 uur. De toegang is gratis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten