Streeknieuws

Jongeren al lopend van A348 geplukt: ‘Zeer gevaarlijk!’

Foto: politie Velp

VELP – De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie jongeren van de snelweg geplukt. Het drietal van 12, 14 en 17 jaar liep op de A348 bij Arnhem en was onderweg naar Rotterdam.

Volgens agenten waren de drie uit de trein gezet, net voorbij Zutphen, omdat ze geen kaartje hadden. Ook geld voor een kaartje was er niet, dus besloten ze te gaan liften langs de snelweg.

De politie kan er niet om lachen en noemt de actie zeer gevaarlijk. Een lift hebben de jongens wel gekregen: naar het politiebureau. De ouders van de drie zijn ingelicht, die waren op zijn zachtst gezegd not amused.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten