Verenigingen

55+ Koken met Klaas elke 1e dinsdag van de maand

Foto: Pixabay

VELP – Elke 1e dinsdag van de maand kunnen ouderen van 55+ meekoken met Klaas. Doel is om de deelnemers de dagelijkse kooktechnieken bij te brengen. Bijkomend voordeel is dat je met vaste regelmaat dorpsgenoten ontmoet.

Elke keer wordt een driegangenmenu gemaakt. Daarnaast krijg je praktische informatie over het werken van de steamer, oven, magnetron en ingrediënten vlees, vis, kip, wild, groenten, vega, ijs en (dessert)taart.

Na het bereiden en het opmaken van de tafel gaat iedereen gezamenlijk aan tafel genieten van de maaltijd en voor een goed gesprek.

Er wordt gekookt bij Kookstudio Velperbroeck aan de Markweg 11 in Velp (De Beemd). Er is keuze tussen deelnametijden. Van 14.00 tot 17.30 of van 18.00 tot 21.30 uur. De prijs is 39,50 per persoon. Kijk voor meer info op kookstudiovelperbroeck.business.site.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten