Streeknieuws

Veerpont Dieren – Olburgen uit de vaart door hoogwater

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – De veerpont tussen Dieren en Olburgen is sinds donderdagochtend tijdelijk uit de vaart. Dit komt door de hoge stand van het water in de IJssel.

Halverwege december was de veerpont ook een week uit de vaart door hoogwater.

Het is nog niet bekend wanneer de veerpont weer gaat varen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten