Streeknieuws

Vuurwerkbom verwoest deel basisschool in Dieren

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – Een vuurwerkbom heeft grote schade aangericht bij basisschool ‘t Schaddeveld aan de Meidoornlaan in Dieren. Een deel van de gevel is weggeblazen.

Dinsdagavond rond 23.30 uur was er een grote knal te horen in de buurt. Vervolgens ontstond er rookontwikkeling bij de school waarop de politie en brandweer zijn gealarmeerd.

Schade is groot

De schade aan het gebouw is groot. Op foto’s is te zien dat er meerdere ruiten zijn gesneuveld en dat een deel van het dakwerk naar beneden is gekomen. Inmiddels zijn er planken voor de ruiten geplaatst. Op verschillende plekken rondom de ingang zitten brandplekken.

De politie is een onderzoek gestart. Tussen het puin van de school zijn meerdere resten van vuurwerk gevonden.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten