Verenigingen

Projectkoor Dieren zoekt koorzangers voor nieuw project

Foto: Projectkoor Dieren

DIEREN – Projectkoor Dieren zoekt koorzangers voor een nieuw project. Onder leiding van dirigent Hans Schimmel starten binnenkort weer repetities in de Ontmoetingskerk aan de Adm. Helfrichlaan in Dieren.

Op woensdagavond 10 januari beginnen de repetities voor het volgende project. Dit keer worden de koordelen gezongen uit het oratorium ‘Der Tod Jesu’ van Georg Philip Telemann uit de 18e eeuw.

Marieke Schimmel begeleidt de repetities op orgel en piano en tijdens de uitvoering werkt ook een strijkkwartet mee. De uitvoering zelf is op Palmzondag 25 maart.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten