Streeknieuws

Auto in Velp gaat volledig in vlammen op

Foto: Martin de Jongh

VELP – Een auto is in de nacht van donderdag op vrijdag volledig in vlammen opgegaan. Het voertuig stond geparkeerd aan de Waterstraat in Velp.

Het vuur werd ontdekt rond 01.00 uur. Het voertuig stond in lichterlaaie, toen de brandweer arriveerde. Het vuur is geblust, maar de auto moet als verloren worden beschouwd.

De politie doet onderzoek naar de brand.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten