Tablet -en smartphone cafe in Bibliotheek Velp

Foto: Pixabay

VELP – De Bibliotheek Veluwezoom organiseert op maandag 8 januari weer een tablet –en smartphonecafé in de Bibliotheek Velp tussen 10.00 en 12.00 uur. Het tabletcafé is voor iedereen die een tablet of een smartphone gebruikt en er meer over wil leren. De toegang is gratis.

Maak je gebruik van een tabletcomputer of een smartphone en wil je er meer over leren? Kom dan naar het Tabletcafé en wissel ervaringen en handige tips uit met andere deelnemers.

Hoe kan ik een app downloaden? Waarom lukt het niet om verbinding te krijgen met internet? Ik wil een route plannen met mijn tablet, hoe doe ik dat? Voor het Tabletcafé hoef je je niet aan te melden. Je kunt net als in een echt café gewoon binnenlopen en ‘aanschuiven’ bij het gesprek.