Streeknieuws

Na tips spullen voor hennepteelt gevonden in Velp

Foto: politie Velp

VELP – De politie heeft woensdag twee panden in Velp doorzocht. Er waren bij de politie tips binnengekomen.

Bij één van de panden troffen agenten spullen aan die gebruikt kunnen worden voor hennepteelt. Dit is volgens de politie strafbaar.

De bewoner van de woning is verhoord op het politiebureau. Er zal proces-verbaal opgemaakt worden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten