Streeknieuws

Eerste bekeuringen na afsluiting Arnhemsestraatweg in Velp

Arnhemsestraatweg in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – De Arnhemsestraatweg in Velp is pas sinds dinsdag afgesloten, maar de politie heeft nu al de eerste bekeuringen uitgeschreven aan automobilisten. De doorgaande weg bij het centrum is afgesloten door werkzaamheden.

Ondanks dat er borden met omleidingen staan zijn er ook automobilisten die vanuit het centrum proberen om bij de Lidl de Noorder Parallelweg in Velp te pakken, maar daar geldt eenrichtingsverkeer.

Volgens de politie hebben sommige automobilisten bewust het eenrichtingsbord genegeerd. Er zijn bij een controle diverse bekeuringen uitgeschreven.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten