Verenigingen

Velpsch maal 24 januari in Buurthuis de Poort

Foto: Buurthuis de Poort

VELP – Samen heerlijk eten, contact met elkaar, jong of oud, het maakt niet uit. Samen eten is altijd gezelliger en lekkerder dan alleen. Het heerlijke eten wordt door bewoners van Velp gemaakt voor de bewoners van Velp. Samen eten kan op woensdag 24 januari om 17.00 uur

Het hoofdgerecht bestaat uit Chili con carne met rauwkost. Het nagerecht in Buurthuis de Poort is een lange vinger dessert.

Bij Marten Zweers, beheerder van de Poort, kan iedereen tot 22 januari inschrijven aan de Heeckerensstraat 201 in Velp. De kosten zijn 4,50 en voor een gezin (vier personen) 12,50 euro.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten