Streeknieuws

Vragen over onschadelijk maken vuurwerk op Rozendaalse Veld

Foto: politie Velp

VELP – D66 Rheden wil opheldering over het onschadelijk maken van illegaal vuurwerk op het Rozendaalse Veld bij Velp en Rozendaal. Het gebied staat bekend als stiltegebied en is populair als hondenuitlaatplaats.

In december was er een partij illegaal vuurwerk onderschept door de politie. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) liet het vuurwerk gecontroleerd ontploffen op het Rozendaalse Veld.

De knal op het Rozendaalse Veld

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

De partij wil van de gemeente Rheden onder meer weten waarom deze plek is aangewezen om het vuurwerk tot ontploffing te brengen en of hondenbezitters op de hoogte worden gebracht wanneer vuurwerk onschadelijk wordt gemaakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten