Streeknieuws

Sloop van panden in het centrum van Rheden in volle gang

Foto: Martin de Jongh

RHEDEN – Een aannemer is druk bezig met de sloop van twee panden aan de Groenestraat in het centrum van Rheden. Supermarkt Albert Heijn heeft de naastgelegen panden gekocht om fors te kunnen uitbreiden.

Het gaat om het pand van een voormalig cafetaria en het aangrenzende gebouw van Herman Bremer Woondecoratie. Bij de gemeente Rheden is door Albert Heijn een plan ingediend om uit te breiden.

Eerst wordt het cafetaria gesloopt en later het pand van Herman Bremer Woondecoratie. Het laatste gebouw heeft een historische kelder die staat op de gemeentelijke monumentenlijst. De kelder blijft behouden.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten