Verenigingen

Eerste ‘ik buurt mee’-lezing van dit jaar in Velp

Foto: Pixabay

VELP – In het kader van het ‘Ik buurt mee!’ project in Velp worden er lezingen georganiseerd. De eerste lezing van 2018 zal verzorgd worden door de wiskundige en econoom Dr. Bertram Wesselman. Hij zal een voordracht houden over zijn onlangs verschenen boek met als titel: “Wat heb ik en hoe ben ik? Het kan beter!”

Onder het motto “wat heb ik en hoe ben ik?” beschrijft het boek op systematische wijze de relaties tussen de thema’s welvaart, welzijn, gezondheid en geluk. Vervolgens wordt onder het motto “het kan beter!” beschreven op welke manier het leven anders en handiger ingericht kan worden.

De lezing zal woensdag (17 januari) plaatsvinden van 20.00 (inloop vanaf 19.30) tot 22.00 uur bij boekhandel Jansen & de Feijter aan de Emmastraat in Velp. Aanmelding is verplicht.  Ik buurt mee! is een initiatief van de gemeente Rheden. Kijk voor meer informatie op www.ikbuurtmee.nl.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten