Inloophuis Dieren start Open eettafel

Foto: Pixabay

DIEREN –  Het Inloophuis in Dieren opent de deuren van de Open eettafel. In het Duynhuis kunnen mensen elke maandagavond aanschuiven voor een 3 gangen diner. Het diner wordt wekelijks om 17.30 uur opgediend. Vanaf 17.00 uur kan men binnenlopen.

Wie mee wil eten moet zich wel even aanmelden. Dat kan in het Duynhuis of door een mail te sturen via www.inloophuisdieren.nl. De kosten voor deze maaltijd bedragen 3,50. Dat is inclusief koffie, thee en fris. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met diëten of allergieën als dit van te voren bij de kok is gemeld. De Open eettafel is een ontmoetingsplek met een lage drempel waar inwoners van Dieren en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en gezellig samen kunnen eten. Ook kan men bijpraten in huiselijke sfeer.