Verenigingen

Inloophuis Dieren start Open eettafel

Foto: Pixabay

DIEREN –  Het Inloophuis in Dieren opent de deuren van de Open eettafel. In het Duynhuis kunnen mensen elke maandagavond aanschuiven voor een 3 gangen diner. Het diner wordt wekelijks om 17.30 uur opgediend. Vanaf 17.00 uur kan men binnenlopen.

Wie mee wil eten moet zich wel even aanmelden. Dat kan in het Duynhuis of door een mail te sturen via www.inloophuisdieren.nl. De kosten voor deze maaltijd bedragen 3,50. Dat is inclusief koffie, thee en fris. Kinderen tot 12 jaar betalen de helft.

Uiteraard wordt er rekening gehouden met diëten of allergieën als dit van te voren bij de kok is gemeld. De Open eettafel is een ontmoetingsplek met een lage drempel waar inwoners van Dieren en omgeving elkaar kunnen ontmoeten en gezellig samen kunnen eten. Ook kan men bijpraten in huiselijke sfeer.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten