Streeknieuws

Veerpontje Dieren – Olburgen kan weer varen

Foto: Beelden van Boven

DIEREN – Het veerpontje tussen Dieren en Olburgen kan sinds maandagochtend weer varen. Door hoogwater was de veerpont de afgelopen tien dagen uit de vaart.

Door het hoge water konden reizigers niet bij de veerpont komen, maar inmiddels is het water in de IJssel aan het zaken. ‘Er kan misschien nog een beetje water op de weg staan maar dat moet geen probleem zijn’, aldus veerbaas Roland Jansen.

Het veerpontje is met name populair onder scholieren op de fiets.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten