Nieuwe studiekring ‘de Verdieping’ in Dieren

Foto: Bibliotheek Veluwezoom

DIEREN – Eind 2017 ging in de Bibliotheek Dieren een nieuwe studiekring, genaamd ‘de Verdieping’, van start. Een kleine groep mensen komt eens in de 14 dagen bij elkaar om maatschappelijke ontwikkelingen, ideeën en meningen met elkaar te delen.

Zo ontdekken ze samen nieuwe dingen en wisselen ze kennis met elkaar uit. Mensen die belangstelling hebben om aan te sluiten zijn welkom. Met de nieuw gevormde studiekring ‘De Verdieping’ kent Dieren nu 4 actieve studiekringen.

Deelnemers van ‘de Verdieping’ komen om de twee weken op woensdag van 13.30 tot 15.30 uur bij elkaar in de Bibliotheek Dieren. De andere studiekringen hebben een vaste plek en tijd in multifunctioneel centrum De Oase. Meer info is te vinden op www.oasedieren.nl of www.bibliotheekveluwezoom.nl/studiekringen.